Aan de rand van het mooi landelijk gelegen Stoutenburg (nabij Amersfoort in provincie Utrecht), ligt onze zorgboerderij Blommendal. In 2006 zijn wij gestart in combinatie met gemengd melkvee en in 2019 zijn wij overgegaan tot het houden van (logische) vleeskoeien.

Op zorgboerderij Blommendal bieden we dagbesteding aan (jong-)volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waaronder ASS, AD(H)D, NAH, Time-out etc. Hierbij vinden we samenwerken en maatschappelijke participatie belangrijk: we willen graag dat de mensen die op de boerderij komen met begeleiders en andere partijen samenwerken en ook mede invloed hebben op wat er gebeurt op de boerderij.

Ieder mens heeft recht op zinvolle dagbesteding. Zo ook mensen met een beperking. Wij kijken naar de interesses en mogelijkheden van de deelnemers, passen de werkzaamheden daar op aan en breiden de werkzaamheden uit als ze daar aan toe zijn. Op deze wijze kunnen deelnemers succeservaringen op doen, wordt hun gevoel van eigenwaarde vergroot en leren ze steeds zelfstandiger te worden. Voor de kinderen bieden wij een veilige omgeving met voldoende uitdagingen en nemen wij prikkels weg als het even te veel wordt voor een kind.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op

Calibris leerbedrijf

Boer & ZorgBezigKwaliteitswaarborg zorgboerderijen