Stapvoets coaching

Met het paard als co-coach

Bij Stapvoets Coaching kan je terecht voor paardencoaching, het begeleiden van mensen met behulp van paarden. Stapvoets Coaching is opgericht door Nathalie Snijders. Nathalie is sinds 2011 afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverleenster en werkt naast het coachen met paarden als maatschappelijk werkster binnen de maatschappelijke opvang.

De verbinding met paarden loopt als een rode draad door haar leven. Vanaf 2015 heeft zij dan ook verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van (systemische) paardencoaching. Zij heeft hierbij persoonlijk ervaren wat het contact tussen mens en paard kan betekenen.

Een paard is eerlijk, onbevooroordeeld en spiegelt direct je gedrag. Nathalie’s doel is om mensen de bijzondere band te laten ervaren met het paard, dat uit onvoorwaardelijke liefde en acceptatie de verbinding aangaat.

“Als paardencoach begeleid ik op afstand de ontmoeting tussen mens en paard. Ik stel daarbij de veiligheid steeds voorop om vanuit die ervaring stap voor stap verder te komen.

Er is ruimte voor inzichten, experimenteren met gedrag en daarbij de directe feedback van het paard.” ~Nathalie Snijders

Stapvoets Coaching werkt in de regio Amersfoort vanuit de prachtige locatie Zorgboerderij Blommendal en richt zich voornamelijk op het coachen van volwassenen die in het dagelijkse leven, op welke manier dan ook, vastlopen of eens op een andere manier inzichten wil verkrijgen over het functioneren van zichzelf of van zijn of haar systeem.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je vrijblijvend meer informatie?

Neem dan contact op met:

Nathalie Snijders

Telefoonnummer: 06 – 53 90 56 67

Email: info@stapvoets-coaching.nl

Website: www.stapvoets-coaching.nl