Met3-coaching, terug naar de balans tussen ratio en gevoel.

Balans, dat hebben we nodig om goed te kunnen functioneren. Een goede balans tussen ratio en gevoel, tussen hoofd en hart, is essentieel in een wereld vol drukte en stress. Om die balans te vinden, moet je terug naar je natuur! Terug naar je gevoel, je beste raadgever. En daarbij kan ik je helpen!

Ik zet het paard in als collega.
Paarden reageren namelijk op dit gevoelsniveau. Als coach duidt ik de reactie van het paard, stel ik de vraag achter de vraag zodat jij weer bij je gevoel komt. Natuurlijk geef ik je de tools in handen om stappen te kunnen zetten in de goede richting van balans tussen hoofd en hart. En pak jij de regie weer op je eigen ontwikkeling. Deze afbeelding laat zien hoe dat proces werkt.

Succes

In de wereld van nu is succes iets rationeels geworden. Goede baan, veel verantwoordelijkheid, druk gezinsleven en nog dynamischer sociaal leven. Er ‘moet’ zoveel, en in een enorm rationele wereld ga je dus al snel rationeel mee. We proberen alles in ons hoofd op te lossen. Dat wordt ons al van jongs af aan aangeleerd, denk maar aan het schoolsysteem of wat later aan de werkvloer. Maar maak je zo wel de juiste keuzes? Niet voor niets is het aantal burn-outs in de westerse wereld de laatste jaren enorm gestegen. Je gevoel is namelijk je meest waardevolle raadgever. Daarna probeer je er vanuit de rationele hersendeel woorden aan te koppelen. Maar het begint bij gevoel en niet bij ratio. Hoe fijn zou het nou zijn wanneer je je eigen gevoels-kompas weer leert kennen en vertrouwen?

Ik ben Greetje Verduin en zal met mijn collega, een paard, jou helpen in het terugvinden van je gevoels-kompas.  Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, heb ik veel ervaring opgedaan en inzichten gekregen in hoe mensen kunnen reageren onder fijne en minder fijne omstandigheden. In periodes van verdriet, boosheid, stress en machteloosheid bijvoorbeeld.

Ik maak gebruik van het spiegelend vermogen van paarden. Ik koppel terug wat het paard laat zien en bespreek dit met je. De naam Met3 coaching staat dan ook voor een ontmoeting met jezelf, het paard en de coach.

Neem gerust contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Dat kan via mijn mailadres: greetjeverduin@gmail.com,

maar bellen kan natuurlijk ook: 06-45929736.

Op mijn website (www.met3coaching.nl) staat nog veel meer informatie.

Met3 coaching
Greetje Verduin