Team Blom Lucie

Hallo iedereen! Ik ben Lucie en werk sinds 2013 met veel plezier op zorgboerderij Blommendal. Hier werk ik zo´n 20 uur per week. Ik zorg voor de schoonmaak met vaak hulp van onze hulpboeren en -boerinnen daarnaast help ik ook mee met het begeleiden van onze jongere hulpboeren en -boerinnen.

Mijn hobby’s zijn mijn twee hondjes Uk(yorkshine terrier) en Fajha(franse bulldog) en mijn twee katten Felix en Amy. Verder lees ik veel en speel ik spelletjes op mijn ipad.

Team Blom Femke

Hoi!  Ik ben Femke. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie, bakken, sporten en leuke uitjes. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam op zorgboerderij Blommendal. Ik ben als eerstejaars stagiaire SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) begonnen met één dag stage in de week en ben al snel daarna op de zaterdag gaan werken. Omdat ik het hier zo leuk vond (en nog steeds vind), ben ik nog een jaar stage blijven lopen. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) en ben ik sinds juli 2017  full-time werkzaam op Blommendal. Ik werk hier met heel veel plezier en hoop dat nog lang door te kunnen zetten.

De foto’s op deze website zijn door mij gemaakt, meer informatie kunt u vinden op mijn website, klik hier!

Team Blom Edwin

Mijn naam is Edwin. In 2019 afgestudeerd aan de opleiding SPH Hogeschool Utrecht.  Na 4 jaar met veel plezier stage te hebben gelopen binnen Zorgboerderij Blommendal, ben ik vanaf 2019 in vaste dienst gekomen. Ik werk van dinsdag tot/met zaterdag en werk ik zowel in de groep als individuele begeleiding. De afwisseling tussen individueel en in groepsverband werken vind ik erg leuk. Toen ik bij de zorgboerderij startte had ik mij eigenlijk voorgenomen om na het eerste jaar iets anders te gaan zoeken om elders ervaring op te doen maar het werk bevalt mij zo goed dat ik voorlopig nog goed op mijn plek zit!
Naast de zorgboerderij is sport een passie van mij. Ik heb een sportopleiding afgerond. Ik probeer mijn passie voor sport ook op de boerderij terug te laten komen. Zo heb ik een aantal keer met een deelnemer gebokst, en ga ik regelmatig met deelnemers voetballen.  Tot ziens op zorgboerderij Blommendal!

Team Blom Erwin

Hoi! Ik ben Erwin en ben sinds september 2018 stagiair op de zorgboerderij. Ik woon zelf op een boerderij in Nijkerk. Op dit moment ben ik student aan de opleiding ‘Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen.’ Mijn hobby’s zijn toneelspelen en met vrienden afspreken. Ik ben aanwezig op de dinsdag, woensdag en de donderdag waarbij ik help met de het begeleiden van de cliënten of voor een leuk gesprek!

Team Blom Annemarie

Hoi! Ik ben Annemarie. Mijn hobby’s zijn afspreken met vrienden, op vakantie gaan en dansen. Ik volg de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op Landstede. Ik zit nu in mijn 3de jaar en hoop volgend jaar af te studeren. In september 2017 ben ik als stagiaire begonnen bij zorgboerderij Blommendal. Sinds de zomer ben ik hier te vinden op de zaterdag als bijbaantje.

Ik heb het hier erg naar mijn zin en hoop jullie snel te zien op de boerderij!

Team Blom Marjelle

Hallo, Mijn naam is Marjelle van Dijk.

Voor mijn opleiding Werkbegeleider zorgbedrijf heb ik stage gelopen op zorgboerderij Blommendal. Ik zat in mijn laatste jaar en was blij dat ik op de zorgboerderij kon komen werken.

Sinds juli 2018 werk ik 32 uur in de week op Zorgboerderij Blommendal. Dat doe ik met veel plezier aangezien ik erg van dieren houd en het leuk vind om ze samen met de deelnemers te verzorgen. Ook het begeleiden van de deelnemers bij de werkzaamheden op de boerderij geeft mij veel voldoening.

Naast het werk op de boerderij vind ik het heerlijk om te paardrijden en dit doe ik vrij regelmatig.

Op vakantie gaan naar een mooi land houd ik ook erg van.

Tot ziens op Zorgboerderij Blommendal!

Team Blom Donna

Donna_TeamBlom

Ik ben donna en ben 15 jaar en woon in stoutenburg. Ik zit op het prisma college in Amersfoort en zit nu in me examen jaar. Ik ben op de donderdag voor stage op de boerderij te vinden en zaterdag als bijbaantje en heb het erg naar me zin! Ik wil later ook de zorg in maar weet nog niet helemaal wat dus ben ik nog aan het oriënteren. Als hobby doe ik aan paardrijden en rij ik jojo het paard van de boerderij. Ik vindt het leuk om met vrienden op stap te gaan.

Tot ziens op de boerderij!

Team Blom Gitte

Gitte_teamBlom

Hoi allemaal! Ik ben Gitte. Vanaf April 2019 ben ik werkzaam als stagiair op de zorgboerderij op de dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik volg de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen op het Rijn IJssel in Arnhem. Daar zit ik nu in mijn 1ste jaar. Naast de zorgboerderij ben ik graag bij vrienden en hou ik van dansen en een goed boek. Ik heb het erg naar mijn zin hier en leer elke dag weer veel van alle cliënten en collega’s!

Team Blom Harm

zorgboerderij Blommendal

Hoi, Ik ben Harm. Sinds september 2019 werk ik op Blommendal als assistent-begeleider. Ik werk hier met veel plezier. Het is leuk om samen met de deelnemers en andere medewerkers voor de dieren te zorgen, praktische klussen te doen, creatief bezig te zijn en te praten.

In m’n vrije tijd vind ik het onder andere lekker om te wandelen, voetballen, muziek te luisteren, piano te spelen en mensen te ontmoeten. Ik woon in een mooi groen stukje van Amersfoort.

Tot Ziens!