Vera is altijd gebruikt voor de fokkerij en mag bij ons lekker gaan genieten. Ze wordt gebruikt voor de therapieën en om lekker te rijden en te knuffelen, dit vindt ze heerlijk!

Geboortedatum: 11-05-1999

Ras: Haflinger

Play-time is het grootste paard op de zorgboerderij en wordt voornamelijk gebruikt voor de sport en coaching. Play is ontzettend lief, maar soms ook heel erg onzeker. Hij houdt heel veel van aandacht en knuffelen. En vindt het maar al te leuk als je hem even gedag komt zeggen!

Geboortedatum: 25-05-2007

Ras: NRPS

Dani haar volledige naam is Danisha v. nieuwen ampsen. Dani is een de kleinste van de hele groep maar een echte knuffelkont. Dani wordt gebruikt voor therapieën en om op te rijden.

Geboortedatum: 31-05-2010

Ras: shetlander (NSPS)

† 15 september 2018

Helaas hebben wij op 15 septemeber 2018 afscheid moeten nemen van onze Flip. Hij had te veel pijn en naar meerdere keren tevergeefs pijnstillers hebben wij helaas de keuze moeten maken om Flip uit zijn leiden te verlossen. 

Black Bread aus dem Westerwald of we noemen hem ook wel Flip. Flip is een echte dondersteen. Flip zijn grootste vriend (of ook wel kleinste) is Lucky en zijn samen altijd druk aan het spelen. Flip vint het rijden nog wel eens moeilijk maar met veel geduld gaat dit steeds beter.

Geboortedatum: 21-05-2009

Ras: Dartmoor

Goldy is de oudste pony op Blommendal maar dit is niet aan haar te merken. Ze wordt veel gebruikt voor de therapieën en om op te rijden, waar ze nog energie voor tien heeft. Goldy kan zich goed aanpassen aan haar ruiter waardoor ze heel veelzijdig is.

Geboortedatum: 01-01-1996

Ras: Welsh

Lucky is de ondeugendste van het stel. Hij houdt van ontsnappen en snoepjes. Hij kan met iedereen uit de groep goed overweg maar het meeste speelt hij met Flip. Lucky wordt veel gebruikt voor de therapieën en om op te rijden.

Geboortedatum: 17-05-2007

Ras: shetlander

Jojo is in de zomer van 2018 op Blommendal gekomen. Hij was hiervoor een maand ‘onder het zadel’ en komt oorspronkelijk uit Ierland. Jojo is ontzettend ondeugend en is de beste vriend van Play-time. Samen zijn ze altijd lekker aan het klieren en aan het rennen. Jojo is heel nieuwsgierig en is altijd benieuwd naar wat je aan het doen bent en of je natuurlijk iets lekkers bij je hebt! Kom je hem even een knuffel geven?

Geboortedatum: 03-05-2019

Ras: platbont

Palieter van de Delthoeve aka Happy. Happy is een pony die ontzettend van eten houdt. Samen met Lucky zijn ze altijd druk in de weer. Happy heeft heel veel duidelijkheid nodig want anders gaat hij praatjes krijgen.

Geboortedatum: 22-04-2011

Ras: Belgische rijpony

© 2020 Copyright - Zorgboerderij Blommendal
Close
x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security