Hondenclub ‘My best friend’

Mijn naam is Brenda Velu. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur. Na 21 jaar ervaring op een grote hondenschool, wilde ik graag voor mezelf beginnen. De cursussen die ik ga geven zijn puppycursus, basiscursus en funcursus.

Puppy- en honden opvoedcursus door Brenda Velu begeleidt u door middel van een hondvriendelijke en eerlijke trainingsmethode. Dit doe ik in kleine groepen, zodat ik voldoende aandacht en tijd aan iedere combinatie kan besteden.

Ik heb een zeer geschikte locatie gevonden op Zorgboerderij Blommendal. Daar heb ik de beschikking over een volledig omheind trainingsveld. Doordat er op de boerderij veel verschillende prikkels zijn, heb ik een ideale omgeving om uw pup/hond daaraan te laten wennen. Daarbij moet u denken aan: mensen, kinderen, maar ook zijn er pony’s, geiten, schapen en nog ander kleinvee.

De cursussen zullen plaatsvinden op de dinsdagmiddag en de zaterdagochtend en middag.

Voor meer informatie en inschrijving kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-40 95 66 85 of kijken op mijn website: www.hondenclubmybestfriend.nl

Graag tot ziens bij Hondenclub My Best Friend!

Brenda Velu